Werkwijze

Hoe werken we?

Iedere vrouw of man is anders, dat is ons uitgangspunt. Wij hebben voorbeelden van onze ontwerpen die u in alle rust kunt bekijken, op onze website en natuurlijk bij ons aan huis. U bepaalt welk ontwerp en welke stof u wilt en vervolgens wordt het ontwerp nog verder aangepast, zodat het precies voldoet aan uw wensen. Denk bij een BH voor een vrouw met een borstprothese bijvoorbeeld aan bredere bandjes, breedte en hoogte van de cup, extra verhoging onder de oksel. Bij iemand met een stoma letten we speciaal op de hoogte van de slip en bijvoorbeeld het plooistuk.

We nemen zorgvuldig uw maten en maken een afspraak wanneer u het kledingstuk komt afhalen. Maar voordat we het meegeven kijken we gezamenlijk of alles goed past.

Onze afspraken zijn altijd op mijn thuisadres in een huiselijke sfeer waarin u zich prettig voelt. De levertijd is gemiddeld 3 weken.

Ook is het mogelijk om via internet een bestelling door te geven. Op de landelijke stomadagen en als ik op locatie ben is het altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen.

"Wat eigenlijk voor mij wel het belangrijkste is dat ik me er lekker invoel en dat zonder BH en prothese! Dat is natuurlijk voor iemand met een borstamputatie bij warm weer een hele uitkomst."